CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, November 18, 2011

cinta hati

mood malam ini sangat jiwang. haha.. rase macam nak post sesuatu yang sangat feel.. hahaha

once i love u. will always. never forget. never lose the feel. will make it last it forever. i love u. love=you. never lose one another. never one to replace u with anything.

ayat ayat diatas sangat lah jiwang. macam ni la orang bercinta kan. memang tahap tak ingat dunia la kalau dah sayang bagai nak rak kan. semue bende yang orang tu buat semue nampak indah. semue seronok. semua bahagia. tak ade la yang tak seronok. bagi madu memang manis la.. bagi racun pun boleh jadi madu. haha

cinta memang indah. tapi saya rase cinta itu sakit. cinta = menyakitkan. cinta = menangis. cinta = sedih. kalau dah kite sayang sangat sangat kat sumone tu, saya sangat sure sumone tu la yang paling banyak akan buat air mata kite ni mengalir macam air terjun kan. dia buat kite terase siket je air mata da mengalir dah. inikan pula la kalau dia buat sumthing big, hurt so much. menangis macam tak hengat la time tu kan. macam dah tak ade bende lain dah dalam dunia ni kan.. memg lumarah la macam tu. maybe guys dont feel sumthing like this, menangis macam tak hengat, tunggu orang pujuk, merayu baru ka nak reda. kalau tak dipujuk alamatnya menagis sampai mata da macam flower horn. adeyh, macam ni la cinta. macam ni la sayang. macam ni la kasih kan.

actually, tak tahu la ape saya mengarut merapu kat sini, hehehe.. saje saje je.. :)
bye. enough for now. ;)

1 comment:

290426 said...

chill!

there's someone that will back you up ..someone called KAWAN ;DD