CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, September 8, 2011

setelah.. bhgn 2

setelah saye menaip maghrib tadi... kini saye kembali... dengan episod due... lbih warna warni... lebih complete... :)
setelah seharian berjalan d melaka bandaraya bersejarah malaysia semalam.. sungguh banayk memori yang terlakar.. maksudnye banyak lah sangat gambar yang dapat dikumpulkan oleh saye..siti maisara...ayat x boleh blah nak skema kan.. haha..

semalam sebenarnye family saye buat perancangan mengejut je.. xplan satu bnde pon..maen redah je.. sebab pikir kan nak bawak adek kesayangan saye ni jalan- jalan kan.. die sangat suke jalan- jalan.. jadi salah satu tujuan ke melaka ni nak meng happykan si kecik ni la..hehe..
 
dan lagi satu kan memandangkan saye ni pun dah nak kmbali memerah otak dan keringat belajar kan..jadi saye pun dapat berseronok dan wat kenangan dulu sebelum balik ke kampus tercinta di pandan indah sane.. :)
 
di bawah ini ade banyak gambar... dari mule dalam kerete..sehinggalah petang bile kami semue sudah penat dan keletihan berjalan... tapi.... adek saye tetap bertenage... 

gambar ini saje diletakkan.. saye rase sudah lame tidak mengupdate.. jadi hari nie letak sebanyak mungkin.. maaf jika bosan..

baru mulekan perjalanan... dekt taman tun.. saye rase gambar ini canteekk... :)

faiz hakimi menikmati pemandangan di lebuh raye.. kakak dye pule sebuk mengambil gambar... hee

tol pertama ke melaka.. mahal la tol g melaka.. macam nak balik perak taw... huk huk

kenapa kah muke adeekk begini? care die mengambil gambar.... hehe

saye suke pagoda di belakang tu... ni ketike berhenti solat zohor... :)

' Kakak.. da smpai melaka... aiisshh nk turun... ' faiz kate..

mall ape tah namenye... ade pyramid la..

di tepi kolam dan adek tak nak tangkap gambar kerana sangat seronok melihat air...

emak dan ayah saye yang tercinta

mereka buat ape di bawah kapal terbang tu? menerangkan kepade adek mungkin... :P

ade kereta bomba... adek suke sgt..

faiz nk jalan.. jgn dukung faiz... sian faiz kan kne tangkap ngn kakak...hee

gambar ni faiz takut takut taw.. sebb dye takot ngn lembu tu.. hehe

singgah sebentar di taman permainan... yang ni.. gambar adek dalam terowong... ade pelangi kat tepi tu... nmpk tak semue?? special kn gambr nie..

saye suke topi ini!!! sangat cantekkk...

kenangan indah..naek beca.. suke.suke...

adek dan abah sye... naek beca juge.. adek takot..

di kota a famosa.. tapi semue x nak naik atas... x larat... jadi bergambar d bawah sahaja...

sesuatu berlaku.. adek nanges... abah saye pusing sane.. padan muke adek... haha

masih berpegang tangan.. tapi... arah laen2? musykil2... hehe

sangat lapar nampaknye.. haha..nasi goreng cendawan..nyum2...

abah sy tunjuk gambar pade adek..sangat syg adek..

hero kami... pengulam jantung....




oo...banyak sungguh gambar kan.. saye tgk pun penat laa... hehe... tapi saye sgt gembira taw... sangat best di sini..walaupun sekejap.. xsampai sehari pun.. masih menyimapn kenangan terindah bersama keluarge tercinta.. :)

sampai di sini sahaja post kali ini.. sangat tidak banyak perkataan kerana terus terang saye cakap..saye tidak reti menulis dengan panjang di blog..hee.. jadi biarlah gambar yang berbicare.. bye.. nytezz... zzzZZ

p/s: doakan saye untuk sem hadapan..lecture menanti minggu hadapan.. :P

1 comment:

290426 said...

seronok kau!

sara, guna la networkblogs