CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, June 17, 2011

sangat lamee..

assalamualaikum.. hye
rase-rasenye ade dekat due minggu saye x update blog ini..
just to tell.. quite busy with life rite now..

minggu leps, saye di Nilai. latihan Masum selama seminggu. berjumpe kawan- kawan. sangat seronok! latihan Masum sangat memenatkan! malam2, asyik tido awal je. sebab utama, mestilah penat yang teramat sangat kan. kemudian, kebosanan tahap melampau disebabkan wifi kami x dapat connection di nilai.. jadi, balik hostel pukul 7 terus mencampakkan diri atas tilam kemudian tertidurr hingga pagi.. best sangat sebab mase tisor sangatlah banyak. hehe..

setelah seminggu di nilai, sekarang di Kolej kediaman sebelas UM.. dekat je dengan rumah. tetapi... x boleh balik.. sedih2.. isnin dah start game. cuak campur berdebar memandangkan ni first masum saye. ape2 pun saye just berdoa semoga team kami dapat bawa balik pingat. doakn ye kawan- kawan.. ameen..

team lawn bowl usim sangat best! sayang lah kat korang semue. :)
kami punye perangai same saje. sampai2 UM terus tangkap gambar. banyak2. hee.. lelaki ke perempuan ke same saje. yang penting landskap UM ket kolej kediaman sebelas ni cantek.. saye sukee..
dan disebabkan itulah, gambar diambil.

nak upload gambar nie.. tapi x dapat~~ nnti upload gambar.. bye now. :)

1 comment:

namaakulynn said...

mai mai mai! ;)
kau masuk ape masum?tatau poNG!;)
eh eh,aku linked kau okies ;)