CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, July 8, 2011

cousins..

malam nie saye ade tetamu. adek2 sedare saye dtg rumah saye. saye seronok tapi saye agak mengantuk jadi, saye pun x berape la nk layan sangat. haha. tapi, cemane pun, saye bagi diorang pakai laptop saye. n sangat lah banyak mereka tangka gambar menggunakan webcam saye yang tak ader la cantek mane pon. tapi x pe. saye edit gambar2 dioraang nie, disebabkan nak letak kat laman sesawang saye nie lah. hehe.. jadi rasenye post malam2 bute nie xade la nak menaip kat notebook comel nie lame2. jadi, saye tinggalkan gambar ye.. x banyak pon. tengok. tengok. jangan tak tengok. :)


ini mereka. semue macam adek saye sendiri jugak. 
saye sayang mereka even gaduh. hee


saye edit jadi gelap gini. cantekk kan? 
shakirin, hanif n amiruddin.. 


 mereka memg suke bergambar! 
yang sebelah kiri tuh macam palestin tak? 
saye selalu rase muke dye macam orang palestin.
rambut pun cokelat! hee


ha.. yang cantik nie, makcik saye. 
adik bongsu mak saye. 
muke die macam saye tak?
nak taw, hudband die kate muke die macam saye.
saye tengok kat cermin xade pulak. 
yang kat belakan sket. anak 2nd last dye,  baru darjah empat tapi, tinggi! jeles i.
tuh pun macam saye. orang yang kate la. hee

1 comment:

namaakulynn said...

haah.macam anak palestin.comey comey.hehehe kau pon ape kurang. hahah