CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 13, 2011

post 4 today!

okayy2.. salam buat semua ye.. sebelum saye mulakan mengepost sesuatu dekat sini, ingin saye statekan yang saye da siapkan esei Arab saye!!(gune google translate je, huu) ape2 pon saye berase sangat lah seronok sebab satu kerje da settle!! hoorayyy~~~

post untuk hari ini.. post suke suke.. saye menulis sebab saye saje saje je nak tulis.. hehe.. 

nak tulis pasal BAHASA...
bengong, bodoh, gondol, mati n berbagai bagai lagi.. ish ish ish, kasarnye bahase..semue tu kalau nak diikutkan memang tak elok langsung kan.. tapi.. biase la remaja sekarang kan gune bahase2 macam ni..

n remaje sekarang termasuklah saye. n sekarang tibe tibe rase nak berubah pulak.. dah tak nak dah cakap kasar kasar macam ni.. tak elok!! 
kawan-kawan!! jom same same kite lupekan semue perkataan nie. erase them from our memory k?? kiter buang selama-lamanye lahh..

jadi. lepas ni no more using that kind of word. esp to me.

that's all today. peace no war. :)

p/s: saye nak cube untuk x bahasekan diri sebagai 'aku' lagi dah.. so, kawan2 saye, jgn terkejut kalau saye gune saye full time lepas nie.. thank u!

4 comments:

afiq zulhilmi said...

xnampak sgt la tulisan wane kuning 2... please 2 kar wana lain.. saya xdpt baca..me

Noor Faradzela Binti Mohamad said...

haha. :D

baiklah maisara, nnt nora guna bahasa sopan2 ya :)

ewww! huu. xpa2..aku sokong je dr belakang :)

~ety~ said...

chaiyok2!!

Firdaus® said...

saya??wahhh sgt bagus =)